Alternate Text
HEMEN TEKLİF ALIN Tv panel ve led tamirleri Türkiye'nin her yerine kargo Yedek parça ve onarım hizmeti

İzmir Televizyon Servisi

20.10.2022

İzmir Televizyon Servisi

Günümüzde en çok kullanılan teknolojik alet olan televizyonlarda ortaya çıkan sorun ve arızaların emin ellere teslim edilip onarılması oldukça önemlidir. EGE LCD olarak farklı markalara (Samsung tv, Philips tv, LG tv, Sony tv…) ve modellere sahip televizyonlarınız için alanında profesyonel tv teknik servisimiz tarafından hizmet vermekteyiz. İzmir’in farklı bölgelerinde hizmet veren firmamız EGE LCD, 7 gün 24 saat hizmete açık olup, televizyonunuzda karşılaştığınız herhangi bir sorunda bizi aradığınız takdirde adresinize en yakın tv teknik servis ekibimizi size yönlendirecektir.

Televizyonların hayatımızdaki yeri düşünüldüğünde ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda kullanıcısına yani siz müşterilerimize sunduğumuz hizmete karşı duyduğunuz memnuniyete verdiğimiz önem, EGE LCD olarak işimizi yaparken göz önünde bulundurduğumuz en önemli faktördür. 7/24 hizmetinize açık olan ve buna ek olarak kırılma, darbe alma, panel değişimi, led değişimi, tv parçalarında (anakart, besleme kartı, kondansatör vb.) ortaya çıkan arızaların onarımı uzman ekibimiz tarafından orijinal yedek parçalar ile sağlanır. Ayrıca mavi ekran, çizgili ekran, ekranın kararması, televizyonun açılmaması gibi sorunlarda da bize ulaşabilirsiniz.

Televizyonda oluşabilecek arzaları şu şekilde sıralayabiliriz:

-Televizyonda ses var görüntü yok arzası

-Televizyonda görüntü var ses yok arzası

-Televizyonun logoda takılı kalma sorunu

-Televizyon ekranında beyaz lekelerin oluşması

-Televizyonda görüntünün çizgili şekilde olması

-Televizyonda maviliklerin artması ya da televizyonun mavi ekran göstermesi

-Televizyonda kararmaların oluşması

-Televizyon ekranının dışardan darbe sonucu kırılması ya da televizyon ekranının çatlaması

 

Televizyon ekranlarında ortaya çıkan arızalar için değişim ve onarımda kullandığımız ekranlar her markaya özel olarak ithal edilmekle birlikte %100 orijinal parçalardır. Hızlı iş teslimatı anlayışımız ile İzmir’de ikamet ediyorsanız arızaya sahip televizyonunuz en kısa sürede tamir ve onarımını gerçekleştiriyoruz. 

Günümüzde sıfır bir televizyon fiyatının tamir fiyatından en az iki kat fazla olduğu göz önünde bulundurulduğunda televizyonunuzda ortaya çıkan arızalar için alanında uzman tv teknik servis ekiplerine başvurmanız en doğru ve mantıklı yoldur.

EGE LCD olarak size güvenli alışveriş hizmeti, resmi bayi güvencesi ve memnuniyet garantisi sunuyor, farklı markalar (Samsung tv, Philips tv, LG tv…) ve modellere sahip televizyonlarınızda ortaya çıkan arızaları alanında uzman tv teknik ekibimiz ile çözüyor, İzmir’in farklı bölgelerinde bulunan şubelerimizle bütçe dostu ve kalıcı çözümlerle 7/24 hizmet vermeye devam ediyoruz!

İzmir’de Teknik Servis Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler:

-İzmir Televizyon Teknik Servis

-Karabağlar TV Servis

-Balçova Televizyon Servisi

-Konak TV Servis

-Alsancak TV Servis

-Bornova LCD Servis

-Altındağ TV Servis

-Bayraklı Televizyon Servis

-Buca TV Teknik Servis

-Çiğli LCD Tv Servis

-Bostanlı LCD Televizyon Teknik Servis

-Karşıyaka Televizyon Servisi