Alternate Text
HEMEN TEKLİF ALIN Tv panel ve led tamirleri Türkiye'nin her yerine kargo Yedek parça ve onarım hizmeti

İZMİR TV TAMİRCİSİ OLARAK NE YAPIYORUZ?

28.10.2022

İZMİR TV TAMİRCİSİ OLARAK NE YAPIYORUZ?

İzmir Tv Tamiri:

Günümüzde kullanımı vazgeçilmez olan televizyonlarda ortaya çıkan arızaları alanında uzman tv teknik servis ekibimiz tarafından doğru tespitler ile tamir ediyoruz! İzmir’in önde gelen profesyonel tv tamir servislerinden biri olarak, EGE LCD 7/24 hizmetinize açıktır. Bizimle irtibata geçerseniz alanında uzman tv teknik ekibimiz ile televizyonunuzda ortaya çıkan arızalara en etkili çözümü size sunabiliriz!

İzmir Tv Ekran Tamiri:

EGE LCD olarak farklı markalar (Samsung tv, Philips tv, LG tv…) ve modellere sahip televizyonlarınızda ortaya çıkan tv ekran arızalarıher marka için özel olarak ithal edilen %100 orijinal yedek parçalarla tamir ediyoruz. 7/24 hizmete açık olan destek hattımızı arayarak televizyonunuzdaki arıza için bize başvurabilirsiniz. Televizyonunuzdaki tv ekran sorununu gidermek için adresinizin bulunduğu bölgeye en yakın tv teknik servisimiz size ulaşacaktır.

İzmir Tv Panel Onarımı:

Farklı tv türlerine (Plazma, LCD, LED, QLED…) sahip olan tv panellerindeki arızalar ekran kararması, ekranın açılıp kapanması, ekranda yatay-dikey çizgilerin oluşması, mavi ekran oluşması, aşırı ısı, sıvı teması gibi sıralanabilir. Televizyonunuzda ortaya çıkan panel arızalarının onarımı için EGE LCD’nin 7/24 hizmete açık olan destek hattına başvurabilirsiniz. Orijinal yedek parçalara ve doğru tespitlerle çalışan alanında uzman tv teknik servis ekibimiz en kısa sürede adresinize gelerek televizyonunuz ile ilgilenecektir.

İzmir Tv Anakart Tamiri:

Televizyonların çalışma sistemini içinde barındıran anakartın arızalanması oldukça önemli bir sorundur. Her marka televizyonun (Samsung, Philips, LG…) işlemcisi, ses entegresi hdmı girişi, optik ve scart girişi vb. vardır. Bu parçaların ve anakart arızasının daha fazla arızaya sebep olmaması için alanında uzman tv teknik servisleri tarafından tamirinin yapılması, eğer anakart yanması gibi durum varsa da orijinal yedek parça ile değişiminin olması gerekir. Televizyonunuzun anakartında çıkan sorunlarda EGE LCD’ye 7 gün 24 saat açık olan destek hizmetinden ulaşabilirsiniz. Adresinizin bulunduğu bölgedeki tv teknik ekibimiz en kısa sürede size geri dönüş sağlar ve televizyonunuzun anakart tamirini ve değişimini yapar.

İzmir Tv Kırık Ekran Değişimi:

Darbe, çatlama ve kırılma sonucu hasar alan televizyonlarınızın kırık ekranlarını İzmir’in önde gelen tv servislerinden biri olarak televizyonunuzun marka ve modeline uygun olan %100 orijinal yedek parça ile değiştiriyoruz. 7/24 hizmete açık olan destek hizmetimizle irtibata geçtiğiniz takdirde alanında profesyonel teknik tv servislerimiz ile adresinizden televizyonunuzu alıyor ve hızlı iş teslimatı güvencesi ile ilk günkü gibi televizyonunuzun ekran değişimini yapıp tekrar size teslim ediyoruz!

İzmir Tv Led Tamiri:

Televizyonlarda ses var görüntü yok, televizyon ekranının mavi/mor olması gibi problemlerle ortaya çıkan tv led arızaları, bu led barların kullanım ömürlerinin dolması ya da fazla sıcaklık sebebiyle yanması gibi sorunlardan oluşur. Televizyonlarınızdaki tv led arızaları için EGE LCD’ye ulaşabilirsiniz. Hızlı iş teslimatı, %100 orijinal yedek parça ve tv teknik servisimizin profesyonelliği güvencesiyle televizyonlarınızdaki led arızalarını tamir ediyor ve gerekli durumlarda değişimini sağlıyoruz!

İzmir’de Teknik Servis Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler:

-İzmir Televizyon Teknik Servis

-Karabağlar TV Servis

-Balçova Televizyon Servisi

-Konak TV Servis

-Alsancak TV Servis

-Bornova LCD Servis

-Altındağ TV Servis

-Bayraklı Televizyon Servis

-Buca TV Teknik Servis

-Çiğli LCD Tv Servis

-Bostanlı LCD Televizyon Teknik Servis

-Karşıyaka Televizyon Servisi