Alternate Text
HEMEN TEKLİF ALIN Tv panel ve led tamirleri Türkiye'nin her yerine kargo Yedek parça ve onarım hizmeti

İzmir Tv Tamiri

03.10.2022

İzmir Tv Tamiri

İzmir televizyon tamirinde bir numara olan EGE LCD’nin websitesine hoş geldiniz! 15 yılı aşkın tecrübeli ekibimiz ile sizlere televizyon teknik servis hizmeti vermekteyiz!

Televizyonlar birden fazla arza sebebiyle bozulabilir. Bazı sorunların çözümü basittir. Bazı televizyon sorunlarının ise çözümleri karmaşıktır. Örneğin televizyonda görüntü olup sesin olmamasının birden fazla sebebi olabilir. Ancak en basit haliyle görüntü veren kablolarından birinin gevşemiş olması olabilir. Ancak bazen de bu sorun led panellerinden kaynaklıdır. Ve biz İzmir Teknik servis olarak tv led panelleri sorunlarına bulaşmamanızı tavsiye ediyoruz. İzmir teknik servisi olarak bizim çözebileceğimiz bir tv sorunuyken sizler karıştırdığınızda televizyonun arzasını olduğundan karmaşık hale getirebiliyorsunuz. Bazen yaşadığınız arza çeşidi tv ekranında beyaz dairelerin oluşması olabilir. Bu gibi bir durum tamamıyla Televizyonun led paneli ile ilgilidir. İzmir Tv teknik servis olarak led paneli değişimlerinde ilk geleceğiniz adres olmalıyız! Çünkü tv led panel işlemleri oldukça dikkat ve deneyim gerektiren bir işlemdir. Başka bir teknik servis televizyonunuzu tamamen çöpe atmanıza neden olabilir.

Veya yaşadığınız televizyon sorunu bambaşka bir arzadır. Örneğin Televizyon ekranınız kırılması.. Sert bir cisim çarptığında her tv ekranı veya telefon ekranı kırılmaya müsaittir. Çünkü televizyon ekranları hassastır. Böyle bir durumda doğruca bizimle iletişime geçmelisiniz. Samsung Tv ekranları, Philips Tv ekranları, LG televizyon ekranları, led tv ekranları, QLED tv ekranları veya kıvrımlı curved tv ekranı fark etmeksizin sizlere her televizyon modelinde çözüm sunuyoruz.

 EGE LCD olarak sizlere televizyon tamirinde hızlı ve kesin çözümü sunacağımıza şüpheniz olmasın.

İzmir’de Teknik Servis Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler:

-İzmir Televizyon Teknik Servis

-Karabağlar TV Servis

-Balçova Televizyon Servisi

-Konak TV Servis

-Alsancak TV Servis

-Bornova LCD Servis

-Altındağ TV Servis

-Bayraklı Televizyon Servis

-Buca TV Teknik Servis

-Çiğli LCD Tv Servis

-Bostanlı LCD Televizyon Teknik Servis