Alternate Text
HEMEN TEKLİF ALIN Tv panel ve led tamirleri Türkiye'nin her yerine kargo Yedek parça ve onarım hizmeti

LCD LED TV EKRANIM KIRILDI, NE YAPABİLİRİM? NASIL TAMİR EDİLEBİLİR?

17.10.2022

LCD LED TV EKRANIM KIRILDI, NE YAPABİLİRİM? NASIL TAMİR EDİLEBİLİR?

Led tv ekranınız kırıldığında akla gelen iki şey vardır: Ya tamir ettirmek ya da yeni bir televizyon almak.

Bu seçeneklerden hangisini seçeceğiniz televizyonunuzun kullanım ömrü, bütçeniz, televizyon modelinin özellikleri (ör: Wi-Fi bağlantılı), televizyonunuzdan duyduğunuz memnuniyet gibi farklı faktörlere bağlıdır.

Günümüzde birçok farklı markaya (Samsung tv, Philips tv, LG tv…), modele ve tasarımlara sahip, teknoloji ile gelişen birçok televizyon vardır. Bu televizyonlardan biri de LCD LED TVlerdir.

Led tv ekranına sahip televizyonların tasarımları ne kadar zarif ve şık olsa da aynı zamanda kullanımlarına da bir o kadar dikkat edilmelidir. Kolay bir darbe sonucu bile çatlama ve kırılma gibi sorunlarla karşılaşabileceğiniz led tvlerin hassas bir yapıya sahip olduğunu unutmamak gerekir.

Led ve QLED televizyon sistemleri günümüzde bir televizyonda var olan son ve en yeni sistemlerdir. Bu sistemlere sahip televizyonların kullanımları, temizlikleri, taşınması ve özellikle korunması oldukça önemlidir. Led tvler için ekran koruyucu kullanmak alınabilecek önlemlerden biridir.

Eğer televizyonunuzdan memnunsanız ve kullanım ömrünün hala uzun bir yolu olduğunu düşünüyorsanız o zaman kırılan led tv ekranınızı alanında uzman tv teknik servisleri tarafından tamir ettirmeniz en mantıklı ve doğru yoldur. Buna ek olarak belirtmek gerekir ki, yeni bir televizyon fiyatının maliyeti, kırılan led tv ekranınızın tamirinin maliyetinden yaklaşık iki kat daha fazladır. Bu durumda led tv ekran tamir/değişimi mutlaka tercih edilmelidir.

Böyle düşünüldüğünde kırık led tv ekranınızın tamiri için alanında uzman bir tv teknik servis ekibini aramanız gerekmektedir. Ekranın tamiri için gerekli işlemler, uzman ekip tarafından yapılmalıdır çünkü tamir edildikten sonra televizyonunuz sorun çıkarmadan çalışmaya devam edebilmelidir.

Led tv ekranlarının kırılması maalesef ki televizyonunuzun garanti kapsamında yer almamaktadır. Çünkü televizyonunuza dışarıdan bir müdahale olmuştur, televizyon üretilirken kullanılan parçalar kendi kendine bozulmamıştır.

Biz EGE LCD olarak alanında uzman tv teknik servis ekibimiz ile farklı marka (Samsung tv, Philips tv, LG tv…), model ve tasarımlara sahip televizyonlarınızda ortaya çıkan led tv ekran kırılması arızasını bütçenize uygun olarak, en kaliteli ve uygun şekilde tamir ediyor ve gerekli değişimi yapıyoruz!

LED TV EKRAN TAMİRİ VE DEĞİŞİMİ İÇİN BİZİ ARAYIN!

İzmir’de Teknik Servis Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler:

-İzmir Televizyon Teknik Servis

-Karabağlar TV Servis

-Balçova Televizyon Servisi

-Konak TV Servis

-Alsancak TV Servis

-Bornova LCD Servis

-Altındağ TV Servis

-Bayraklı Televizyon Servis

-Buca TV Teknik Servis

-Çiğli LCD Tv Servis

-Bostanlı LCD Televizyon Teknik Servis

-Karşıyaka Televizyon Servisi