Alternate Text
HEMEN TEKLİF ALIN Tv panel ve led tamirleri Türkiye'nin her yerine kargo Yedek parça ve onarım hizmeti

Samsung TV Servis, LG TV Teknik Servis, Philips TV Tamiri Servisi

14.09.2022

Samsung TV Servis, LG TV Teknik Servis, Philips TV Tamiri Servisi

Teknolojinin her geçen gün biraz daha hayatımızdaki yerini sağlamlaştırmasına paralel olarak sürekli gelişmekte olan ve yeni çıkan televizyonların özellikleri, içinde bulunduğumuz çağın ne kadar değişip geliştiğinin göstergesidir.

4K çözünürlüğe, orijinal ışık ve nano-kristal teknolojilerine sahip olan televizyonlar aynı zamanda akıllı hafızaya sahip işlemcileri ve kolay kurulumlu bağlantı sistemlerini de yapısında barındırır.

Samsung televizyon, LG televizyon, Philips televizyon tamirlerinde öncelikli adım, arıza kontrolü ve tespitini doğru ve detaylı bir şekilde yapmaktır. Ardından müşteriye uzun süre işine yarayacak, aynı zamanda da uygun fiyatlı çözüm önerileri sunulur.

Bu çözüm önerisini kabul eden müşterinin Samsung, LG ya da Philips markalı televizyonundaki arıza teknik servis tarafından en kısa sürede tamir edilir ve müşteriyi yeni bir televizyon almanın getirdiği yüksek maliyetten kurtarır.

Samsung, LG, Philips televizyon tamirlerinde orijinal ve kaliteli yedek parçalar kullanılır, arızanın sorunun ilişkin gerekirse led değişimi ve tamiri, besleme ünitesi tamiri, anakart, güç kartı, elektronik kartların tamir ve değişimi yapılır.

Samsung Tv Servisi, LG Tv Servisi, Philips TV Servislerinin asıl amacı müşteriye televizyonunu uzun ömürlü bir şekilde tekrar kullanabilme fırsatı sunmak ve bunu müşterinin cebini yakmadan başarmaktır.

Biz Ege LCD olarak alanında uzman, profesyonel ekibimiz ile İzmir’in farklı bölgelerinde teknik destek hizmeti sunuyor, televizyonlarınızdaki arızaları kontrol ve analiz edip size en uygun ve kaliteli çözüm yolunu sunuyoruz!

İzmir’de Teknik Servis Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler:

-İzmir Televizyon Teknik Servis

-Konak TV Servis

-Alsancak TV Servis

-Bornova LCD Servis

-Altındağ TV Servis

-Bayraklı Televizyon Servis

-Buca TV Teknik Servis

-Çiğli LCD Tv Servis

-Bostanlı LCD Televizyon Teknik Servis