Alternate Text
HEMEN TEKLİF ALIN Tv panel ve led tamirleri Türkiye'nin her yerine kargo Yedek parça ve onarım hizmeti

Televizyonum Bozuldu Ne Yapmam Gerekir?

07.10.2022

Televizyonum Bozuldu Ne Yapmam Gerekir?

Bütün evlerin vazgeçilmezi haline gelen ve günün her saatinde kullanılabilen bir teknolojik alet olan televizyonun hayatımızdaki varlığının önemi inkâr edilemez derecede büyüktür.

Durum böyle olunca teknoloji ile beraber gelişen, tüplü ve siyah-beyazdan ince tasarımlı, farklı markalar (Samsung tv , Philips tv, LG tv …), farklı modeller ve kapsamlı çalışma sistemlerine sahip olan gelişmiş aletlere dönüşen televizyonların arızalanması bir kullanıcı için oldukça rahatsız edicidir.

Televizyonun bozulması ya da herhangi bir parçasının arızalanması bir anda olabileceği gibi bu arızalar zamanla da ortaya çıkabilir. Televizyonunuz arızalandığında yapacağınız en doğru şey alanında profesyonel olan tv teknik servislerine başvurmaktır. Aksi takdirde kendi çabalarınız ile yapacağınız her müdahale daha kötü sonuçlar doğurabilir. Eğer böyle olursa hala garanti süresi bulunan televizyonlarınız da yaptığınız müdahale sonucu garanti süresi içinde kabul edilmez.

Doğru ve televizyonunuzu en kısa sürede tamir edecek bir alanında uzman tv teknik servisi bulmak ise internetin varlığı ile oldukça kolaylaşmıştır. İnternet üzerinden ev ya da iş adresinize en yakın tv teknik servislerini araştırabilir ve tercih ettiğiniz tv servisine başvurabilirsiniz. Unutmayınız ki, yapılacak olan doğru ve profesyonel tespit doğru tamir ve doğru parça değişimlerini de beraberinde getirir. Böylece televizyonunuzun kullanım süresi devam eder.

Televizyonunuzun arızalanması ya da bozulması için farklı sebepler vardır. Daha önceki yazılarımızda bahsettiğimiz gibi, ekranın mavi ekran göstermesi, çizgi çizgi olması, kararması, led panellerin bozulması, ana kartın, besleme kartın arızalanması ya da daha kötüsü yanması vb. çeşitli sorunlar televizyonunuzun arızalanmasına neden olabilir.

Bu arızaların tamirinin ve gerekli parçaların yine orijinal yedek parçalarla değişiminin alanında uzman tv teknik servisleri tarafından yapılması oldukça önemlidir. Her teknolojik aletin bir ömrü olsa da bu ömürleri içerisinde teknolojik aletlere gereken önemin verilmesi gerekmektedir. Özellikle hayatın her alanında önemli bir yeri olan televizyonun da doğru kişiler tarafından doğru bir şekilde tamir edilip orijinal parçalar ile değişimlerinin yapılması göz ardı edilmemesi gereken bir konudur.

Biz EGE LCD olarak, İzmir’de, farklı markalar (Samsung tv, Philips tv, LG tv…), modeller ve tasarımlara sahip olan televizyonlarınızdaki arızaları alanında uzman tv teknik servisimiz tarafından detaylı analiz sonucu tespit ediyor ve size en doğru çözüm yolunu bütçenize uygun şekilde sunuyoruz!

İzmir’de Teknik Servis Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler:

-İzmir Televizyon Teknik Servis

-Karabağlar TV Servis

-Balçova Televizyon Servisi

-Konak TV Servis

-Alsancak TV Servis

-Bornova LCD Servis

-Altındağ TV Servis

-Bayraklı Televizyon Servis

-Buca TV Teknik Servis

-Çiğli LCD Tv Servis

-Bostanlı LCD Televizyon Teknik Servis

-Karşıyaka Televizyon Servisi